Pedicurepraktijk Voetzorg Anneke in Surhuisterveen

Mijn naam is Anneke Dijkstra en na een bijna 25 jaar in loondienst heb ik vanaf 4 februari 2019 mijn eigen pedicure praktijk aan de Zonneweide 4 te Surhuisterveen. 

Als Medisch Pedicure ben ik bevoegd om naast de reguliere pedicure behandelingen ook mensen met Diabetische of Reumatische klachten te behandelen. Door overeenkomsten met verschillende podotherapeuten kan ik de kosten van de (vergoede) behandelingen rechtstreeks declareren. 

Het contact met cliënten is voor mij heel belangrijk, wat ik ook tot uitdrukking heb willen brengen in de naam en het logo van mijn praktijk. Goede zorg voor voeten is erg belangrijk en met mijn jarenlange en mijn brede ervaring kan ik mensen die zorg bieden. Ik verwelkom u graag in mijn pedicure praktijk.

Op dit moment heb ik een cliëntenstop.

 

Contact opnemen

Foto 1

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

Telefonisch contact

Uit respect voor mijn cliënten neem ik tijdens een behandeling de telefoon niet op. Als u een bericht inspreekt, bel ik u zo snel  mogelijk terug.

Verhindering

Bij verhindering graag de afspraak 24 uur van te voren afmelden. Als dit later gebeurt ben ik helaas genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen.